Waarom hebben we DMARC nodig?

Als je het DMARC-gesprek in de branche hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk veel vragen. Waarom hebben we DMARC nodig? Hoe helpt het domein-spoofing te voorkomen? We zijn hier om het allemaal te beantwoorden. Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance (DMARC) is de technologie die legitieme e-mail helpt verifiëren en spoofing helpt voorkomen. DMARC geeft ook inzicht in uw e-mailmarketinginspanningen en voorkomt dat uw domein wordt gebruikt door cybercriminelen. Het stelt e-mailontvangers in staat om het beleid rond e-mails te verifiëren, te rapporteren en af ​​te dwingen die worden verzonden vanaf domeinnamen die ze niet beheren.

DMARC is een essentiële verdediging tegen domeinspoofing, cyberbedreigingen zoals phishing-aanvallen en het vergroten van de transparantie in de e-mails die u verzendt. DMARC verbetert uw digitale merkbescherming en de algehele leverbaarheid van uw e-mailmarketingprogramma’s door legitieme e-mails te onderscheiden van frauduleuze e-mails.

Welke bedrijven moeten DMARC gebruiken?

Het antwoord is vrij eenvoudig. Alle. Ongeacht uw bedrijfsgrootte of branche, in de huidige situatie heeft elke organisatie behoefte aan informatiebeveiliging en domeinbescherming. De meeste bedrijven hebben (bewust of onbewust) SPF en DKIM al ingezet om hun e-maildomeinen te beschermen, maar slechts naar schatting een derde heeft DMARC daadwerkelijk geïmplementeerd om spoofing te stoppen. Dit komt door een gebrek aan bewustzijn van veilige protocollen en leven in een staat van constante ontkenning, ervan uitgaande dat uw domein hoe dan ook veilig is. Dat is totdat je ten prooi valt aan de volgende grote e-mailzwendelaanval en een groot deel van je abonnees en klanten verliest.

Een andere populaire misvatting is dat DMARC moeilijk te implementeren is. Het implementeren van DMARC voor uw domein vereist in werkelijkheid dat u eenvoudig een DMARC-record in uw DNS publiceert met een syntaxis van één regel. Het moeilijke deel is het beheren en bewaken van uw domeinen, vooral als u er nogal wat heeft zoals elk ander bedrijf. Maar ook dat is nu beheersbaar! U kunt uw DMARC-reis starten met onze DMARC Analyzer , die is ontworpen om uw DMARC-acceptatieproces te vereenvoudigen. Wij helpen u:

● Genereer en publiceer uw DMARC-records

● Registreer eenvoudig uw domeinen

● Binnen de kortste tijd omschakelen naar een afgedwongen beleid

● Verkrijg 100% DMARC-compliance op het totale aantal e-mails dat vanaf uw domein wordt verzonden

Wat heeft uw bedrijf eraan?

Aangedreven door DMARC, betekent dit dat uw organisatie beter wordt beschermd tegen phishing en spoofing. DMARC voorkomt dat phishers uw domein gebruiken om legitieme e-mails te vervalsen en uw klanten te misleiden om hun gebruikersnamen en wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gevoelige informatie te overhandigen. 90% van de organisaties die DMARC gebruiken, hebben beweerd getuige te zijn van een verhoging van hun e-mailbezorgingspercentage binnen een zeer korte periode nadat ze het protocol hebben geïmplementeerd.

Maar dat is niet alles. Hoewel sommige e-mails die u naar uw volgers verzendt, door hun e-mailproviders als spam kunnen worden aangemerkt, is DMARC een beveiligingsfunctie die dit helpt voorkomen. Naast het voorkomen van spoofing van uw domein, stelt DMARC u in staat ervoor te zorgen dat uw legitieme marketing-e-mails een grotere kans hebben om in de inbox van uw ontvangers te belanden. Als het niet om de altruïstische redenen is om e-mailbezorging te garanderen, zal het implementeren van DMARC zeker resulteren in een betere ROI op uw e-mailmarketingcampagnes en uw domeinreputatie verbeteren.

Lees uw DMARC-rapporten gemakkelijk met PowerDMARC

Wanneer u DMARC bij uw organisatie configureert, heeft u de mogelijkheid om de ESP’s van uw ontvangers op te geven om u DMARC-rapporten te sturen. Deze rapporten zijn cruciaal om uw e-mailstroom te bewaken, inzicht te krijgen in mislukte leveringen en de status van de authenticatieresultaten van elke e-mail.

Maar de onbewerkte rapporten worden verzonden als XML-bestanden die moeilijk te lezen en te begrijpen zijn. Onze DMARC Report Analyzer is ontworpen om DMARC-rapporten uit uw ESP’s te extraheren en deze over een enkele glasplaat te verzamelen. We analyseren de gegevens voor u, ordenen en beheren ze en presenteren ze in een voor mensen leesbaar formaat dat iedereen kan begrijpen. We bieden u ook de mogelijkheid om de gegevens in een uitgebreid pdf-formaat te downloaden om te delen met uw medewerkers.

Ons interactieve dashboard biedt informatie op een hoger niveau die in één oogopslag kan worden gelezen, evenals gedetailleerde details over uw verzendbronnen, zodat u kwaadaardige IP-adressen sneller kunt volgen.

Download vandaag nog uw DMARC record checker om mazen in de beveiliging van uw domein te analyseren en te verbeteren!

2 Replies to "Waarom hebben we DMARC nodig?"

  • comment-avatar
    استعلام پرداخت خلافی با تسویه آنی 10 april 2022 (08:50)

    استعلام خلافی خودرو و موتور دغدغه‌ای جدانشدنی برای رانندگان و راکبین است تا به سقف مجاز خلافی و توقیف خودرو یا موتور نرسند. تاپ سوپر اپلیکیشن قدرت گرفته از بانک پارسیان، تحت نظارت بانک مرکزی و پلیس فتا با ارائه به‌روزترین و راحت‌ترین سرویس استعلام و پرداخت خلافی همراه شماست تا دیگر نیاز به مراجعه به دفاتر پلیس + 10 نداشته باشید. شما کاربر گرامی با دانلود و نصب این سوپر اپلیکیشن کاربردی می‌توانید علاوه‌بر استعلام مبلغ خلافی، تمامی جزئیات آن را مشاهده و برای پرداخت به صورت یکجا یا موردی آن اقدام کنید.

  • comment-avatar
    خرید ارز دیجیتال 30 november 2022 (12:44)

    نیپوتو امکان خرید و فروش ارز دیجیتال نظیر بیت کوین و تتر و اتریوم را برای کاربران فراهم کرده است. بیت‌کوین (BTC) برترین ارز دیجیتال به حساب می آید. در نیپوتو مارکت امکان خرید بیت‌کوین و فروش بیت‌کوین در بازارهای تومنی و تتری وجود دارد. امکان معامله ی Bitcoin درنیپوتو حرفه ای ترین بازار معاملاتی ارز های دیجیتال، برای شما فراهم شده است.

Leave a reply

Your email address will not be published.