Goud inwisselen

Veel mensen zitten met sieraden van goud, silver of andere edelmetalen waar niks mee gebeurd. Het kan een gouden ketting uit de jeugd zijn, een sieraad van een ex partner of gewoon sieraden waar je op uitgekeken bent. Dit oude silver of goud is geld waard! In deze blog leggen we uit hoe je dit in kan wisselen.

Goud verkopen

Goud verkopen doe je bij de goudinkoper, dit is een gespecialiseerd bedrijf met professionele middelen om jouw goud of silver te taxeren. Dit doet men door eerst vast te stellen hoeveel procent puur goud het bevat. Daarna wordt het gewogen om hoeveel puur gram goud het gaat. Daarna wordt op basis van de actuele goud of silver prijs het bedrag berekend wat voor uw goud geboden kan worden.

Inkopers kopen goud in iedere vorm en toestand. Want goud is goud, ongeacht de staat. Je kunt terecht voor oud goud, gouden sieraden, goudbaren, gouden munten, goud uit een erfenis, tandgoud, zilveren bestek en meer. Alles waar goud of silver in zit kan in principe worden aangeboden.

Gangbare karaten goud

In Nederland zijn de meest gangbare karaten in sieraden 14 karaat en 18 karaat. Voor 14 karaat geld dat er 58.5% puur goud in zit, te herkennen aan het stempel met cijfer 585. Bij 18 karaat is dit 75% puur goud, te herkennen aan het stempel 750. Hoe hoger het karaat hoe meer puur goud er in een sieraad zit en hoe meer dit opbrengt.

Horloge verkopen

Naast het verkopen van sieraden kun je ook vaak je horloge verkopen. Heb je een duur merkhorloge gekocht en doe je hier niks mee of ligt deze altijd in een doosje in de kast? Vaak kunt er een verrassend hoog bedrag voor krijgen. Bijde goudwaag kunt u uw rolex verkopen in den haag. Dit gaat heel simpel in 3 stappen; U komt met uw horloge naar de winkel, de waarde wordt vastgesteld door de expert en als u het horloge voor het voorgestelde bedrag wilt verkopen krijgt u het bedrag contant mee of wordt het direct naar u overgemaakt.

Gratis taxatie

De taxatie van uw sieraad, gouden munt, goudbaar, edelstenen of horloge is gratis. U kunt zo binnen lopen voor gratis advies of taxatie, er staat een kop koffie voor u klaar. De goudprijs staat historisch hoog dus nu is de tijd om uw oude sieraden te verkopen.

No Replies to "Goud inwisselen"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.