Durf groter te dromen om grotere financiën te realiseren!

We vonden een mooie quote van Marcus Aurelius: “Dare to dream big dreams; only big dreams have the power to move men’s souls.”. Niets is minder waar! Dit is ook één van de grootste geheimen van multi-miljonairs: groter durven dromen. Geef jezelf toestemming om groots te fantaseren over het behalen van jouw financiële doelen en het leven dat je wilt leiden. Visualiseer hoe je bankrekening er volgens jou uit zou moeten zien en hoeveel geld je zou willen verdienen.

Al het succes begint met een droom

Wanneer je een droom wilt waar maken, moet je er wel een hebben. Mooi gezegde, toch? Iedereen die financieel succes heeft behaald, weet dat het allemaal begonnen is met een droom. Een droom over iets prachtigs en een totaal andere situatie waar ze zich toen in bevonden, in de tijd dat ze nog niets hadden. Kun je jezelf voorstellen dat je niet financieel beperkt bent, alle tijd van de wereld hebt en kunt doen en laten wat je maar wilt? Wat voor leven zou je dan leiden? Wanneer je hierover na begint te denken, durf specifiek te zijn.

Kraakhelder visualiseren

Droom lange termijn. Visualiseer zo helder mogelijk, want dit is extreem belangrijk. Hoe helderder je kunt visualiseren hoe gezond, welvarend en gelukkig je bent, hoe sneller je het zal bereiken (en des te sneller het jou zal bereiken). Dit komt omdat wanneer je hierover droomt je gemotiveerder, positiever en meer vastberaden zult raken dan dat je ooit was. Dit geeft een enorme dosis energie om zaken voor elkaar te krijgen waar je eerder nog nooit van durfde te dromen.

Maak van je dromen werkelijkheid

Groot dromen is het startpunt van het behalen van al jouw financiële doelen en financiële onafhankelijkheid. Wist je van de 7 geesten? Het is het begin van het einde van jouw financiële beperkingen. Het grootste deel van de bevolking lukt het niet om financieel onafhankelijk te worden. Dit komt simpelweg omdat ze nooit hebben gedacht dat ze het zouden kunnen. Zij hebben nooit groter durven dromen en de moed al lang opgegeven. Niemand heeft gezegd dat het makkelijk zou zijn! Echter, als je groter durft te dromen zul je zaken anders gaan zien. Je zult jezelf anders gaan zien en ook met andere dingen bezig zijn. Stukje bij beetje kom je dichterbij het werkelijkheid maken van je dromen. Financieel succes begint bij een droom, maar hoeft niet bij een droom te blijven!

No Replies to "Durf groter te dromen om grotere financiën te realiseren!"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.